Brolægning

Hvorfor skal du vælge BL Hus & Have?

Jeg har mere end 8 års erfaring og har været ude på de fleste opgaver. Uanset om det er en indkørsel, parkeringsplads, terrasse, eller hvad det end måtte være, så kan jeg klare det. Jeg brænder for at lave mit arbejde til perfektion, så jeg får glade kunder og skaber nogle gode relationer, som forhåbentlig kan forsætte i mange år frem.

Din have, dine ønsker

Vi tager en dialog om hvad du ønsker – Det er jo trods alt dig og dine nærmeste, der skal benytte grunden. Derfor snakker vi sammen og lægger en plan for, hvad det præcist er du forestiller dig, at der skal ske. Derefter forsøger jeg efter bedste evne at fuldføre det som du forestiller dig det. Jeg lover bare en ting, og det er at jeg ikke går, før jeg selv er 110% tilfreds, på den måde bør du også være tilfreds med mit arbejde.

Codan forsikret

For at du skal føle dig helt tryg ved at vælge mig til dit næste projekt, så har jeg valgt at aftale en forsikring med Codan, som dækker dig op til 10 millioner kroner. Det bør give dig tryghed, da dette gælder ved fejl og mangler. Dog sker det sjældent, at jeg laver fejl, men da jeg kun er et menneske, kan det også ske. Derfor har jeg valgt at være medlem, så du er helt sikker, når vi indgår en aftale.

Kontakt mig i dag og hør mere

Hvis du ønsker, at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så er du meget velkommen til at ringe på +45 26 19 96 36 eller skriv til mig på Multiservice.dbl@gmail.com, så vender jeg i 8 ud af 10 tilfælde tilbage indenfor 24 timer. Der er nogle opgaver, der skal beses før der kan tages en endelig beslutning. Jeg ser frem til at høre fra dig.