Havearbejde

Hvorfor skal du vælge BL Hus & Have?

Jeg har mere 8 års erfaring, hvilket betyder, at jeg har været ude på en masse forskellige haveprojekter. Det betyder, at jeg med alt sandsynlighed kan hjælpe dig med realisere din havedrøm. Jeg kan lave alt, hvad du har brug for i en have – Slå græs, klippe hæk, luge ukrudt, plante blomster og meget mere. Hvad end du har brug for, så kan jeg hjælpe. 

Du er i fokus

Da det er din have, og  det er dig og dine nærmeste, der skal benytte sig af haven, så er det vigtigt at det bliver, som I ønsker det. Derfor tager vi en dialog omkring præcis, hvad det er du ønsker, så du bliver glad for det endelige resultat.

Jeg varetager opgaverne som var det min egen have. Det gør jeg, så du ved, hvor meget jeg går op i at det bliver i orden. Jeg har meget retfærdige priser og yder den højeste kvalitet du finder på markedet. Jeg går ikke før jeg selv er 110% tilfreds med mit arbejde, på den måde bør du være glad for det endelige resultat.

Codan forsikret

Jeg har valgt at snakke med Codan om en forsikring, der dækker dig som kunde. Den aftale går ud på at, hvis der skulle opstå fejl og mangler ved mit arbejde, er du dækket op til 10 millioner kroner. Det har jeg valgt at gøre, fordi du skal være helt sikker ved mit arbejde.

Kontakt mig i dag og hør mere

Hvis du ønsker, at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så er du meget velkommen til at ringe på +45 26 19 96 36 eller skrive til mig på Multiservice.dbl@gmail.com, så vender jeg i 8 ud af 10 tilfælde tilbage indenfor bare 24 timer. Der er nogle opgaver, der skal beses før der kan tages en endelig beslutning. Jeg ser frem til at høre fra dig.