Tømrer

Hvorfor skal du vælge mig?

BL Hus & Have er en enkeltmands servicevirksomhed beliggende i Sønderborg. Mine kunder er oftest beliggende i Sønderborg, men jeg har tidligere løst tømrer- og snedkeropgaver i byer som Gråsten, Aabenraa og Broager. Jeg har 8 års erfaring, og det har gjort, at jeg har udviklet mine kompetencer enormt meget. Jeg tilbyder en række forskellige arbejdsopgaver. Jeg er specialiseret i opgaver inden for tømrer-og snedkerfaget. Jeg har gennem mange år haft stor interesse i samt erfaring med forskellige håndværksmæssige relaterede fag. Det betyder også, at mine arbejdsopgaver inden for tømrer-og snedkeropgaver spænder bredt.

De mindre tømrer- og snedkeropgaver, som jeg har erfaring med, indbefatter opførsel af overdækkede terrasser, renovering eller opførsel af nyt cykelskur og legehus, renovering eller opsætning af nyt havehegn, plankeværk og stakit m.m. Det er ofte kun fantasien, der sætter grænser. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte mig. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dit næste projekt.

Vælger du mig som din samarbejdspartner på din næste tømrer- eller snedkeropgave, skal du ikke tvivle på, at jeg har mine prioriteringer i orden. Jeg har tre fokusområder, når jeg går ind til en ny opgave:

Forsikring hos Codan

Jeg har valgt at alliere mig med Codan forsikring, det har jeg på  grund af at det giver dig en større tryghed, at du er dækket ved fejl og mangler. Heldigvis laver jeg sjældent fejl, men da jeg kun er et menneske, ved jeg også at det kan ske. Derfor er det en ekstra tryghed for dig, at du er dækket i op til 10 millioner kroner ved fejl og mangler. Så du skal ikke tøve med at ringe og bestille et tilbud hos mig.

Din lokale tømrer med 8 års erfaring

Jeg har gennem mange år beskæftiget mig med diverse håndværksrelaterede fag. Det betyder, at jeg har mange års erfaring i udførelsen af forskellige former for håndværk. Gennem de seneste år har jeg dog valgt at specialisere mig inden for tømrer- og snedkerfaget. Det skyldes, at jeg bestræber mig på at kunne udføre mine arbejdsopgaver med så høj kvalitet som muligt.

Måden hvorpå jeg kan garantere kvalitetssikkerhed i mit arbejde er, at jeg ikke takker ja til en opgave, som jeg ikke er 100% sikker på at kunne varetage og udføre forsvarligt og tilfredsstillende. I sidste ende er det kun kunderne, som kan bedømme, om jeg har formået at løse deres tømrer- eller snedkerudfordring. Er kunderne glade og tilfredse, så er jeg tilfreds.

I en branche som min, hvor jeg er en lille servicevirksomhed, er det kunderne, der gør, at jeg kan leve af min passion. Derfor er kunderne altid i fokus, når jeg løser en opgave.

Har du en tømrer- eller snedkeropgave i tankerne?

Har du en mindre tømrer- eller snedkeropgave i Sønderborg eller omegn, som du skal have løst i den nærmeste fremtid? Har du overvejet at spørge venner eller familie, om de kender en god tømrer/snedker i nabolaget, som kan udføre opgaven med kvalitet? Og ikke mindst en håndværker, som stræber efter glade og tilfredse kunder?

Så skal du ikke tøve med at kontakte mig i dag. Jeg tilbyder kvalitet til konkurrencedygtige priser. Du har mulighed for at ringe til mig 365 dage om året, så tager vi en uforpligtende snak om netop dit fremtidige projekt.

Jeg vender i 8/10 tilfælde tilbage indenfor 24 timer. Dog er der nogle større opgaver som gerne skal beses, før jeg kan tage stilling til, hvor meget opgaven omfatter. Ring i dag på +45 26 19 96 36 eller skriv på Multiservice.dbl@gmail.com, så hører du fra mig snarest muligt.