Vinduespudsning

Hvorfor skal du vælge BL Hus & Have?

Jeg har mere end 8 års erfaring og har gennem årene forbedret min teknik, samt mine kompetencer generelt. Du er derfor sikret et godt resultat, hvis du vælger mig til at pudse dine vinduer. Jeg har i mine 8 år forsøgt at få glade kunder, som jeg har kunne opbygge et stærkt netværk med. Det har jeg gjort med stor succes og den dag i dag, har jeg nogle faste ruter, jeg kører ud på.

Det betyder ikke, at jeg ikke har plads til dig – jeg kan sagtens gøre plads til flere. Jeg ved, hvor vigtigt det er at have rene vinduer, at man kan se morgenstrålernes lys igennem. Derfor sørger jeg for at det er helt perfekt udført, så der ikke er én eneste plet tilbage. Det skal være 110% i orden, hver gang.

Pudser alle typer vinduer

Jeg kan pudse alle typer vinduer, jeg har alt grej sådan at alle opgaver kan løses. Der findes mange forskellige typer vinduer, og derfor yder jeg også den ekstra service at jeg tager alle typer, både inde og ude.

Jeg er meget fleksibel i forhold til hvor mange vinduer, du vil have pudset, og om det er ind- eller udvendigt. Du kan derfor med sikkerhed vælge mig, hvis du ønsker et perfekt resultat hver gang. 

Skal jeg pudse dine vinduer?

Hvis du synes, jeg skal pudse dine vinduer næste gang, så er du meget velkommen til at kontakte mig og så kan vi aftale, hvor mange vinduer, døre og hvad ellers der måtte være, der skal pudses. Du kan fange mig på telefonnummer +45 26 19 96 36 eller skrive til mig på Multiservice.dbl@gmail.com, så vender jeg tilbage indenfor 24 timer.